FAQs

Per què entreguem les imatges en format digital i alta resolució?

Les possibilitats d’utilitzar les imatges en format digital s’amplien cada cop més: foto-àlbums, ampliacions per a la família, calendaris, samarretes, tasses, clauers…. o simplement fer els teus propis retocs digitals.

Per això des de Petits Retrats hem apostat sempre per l’entrega del fitxer digital enlloc d’ampliacions a paper o àlbums. Per a que pogueu gaudir de la disponibilitat, la flexibilitat i la llarga vida que ofereix aquesta possibilitat.

Quin és el millor moment per realitzar la sessió d’embarassada?

El millor moment el decidiu vosaltres. Evidentment recomanem que ja es noti la panxa però millor que no sigui durant el darrer mes de gestació. El tercer trimestre és l’època ideal.

Quin és el millor moment per realitzar la sessió de recent nascut?

Durant els 15 primers dies de vida. El nadó acostuma a tenir la pell fina sense excemes, pot reproduir moviments impossibles com els que feia dins la panxa i acostuma a tenir un son més profund. A partir de les dues setmanes de vida és més complicat aconseguir un son prolongat per realitzar la fotografia de recent nascut. Tot i així, poseu-vos en contacte amb nosaltres i ens adaptarem a les vostres necessitats.

Quan dura la sessió?

Quan entrem a l’estudi tenim dues hores, temps suficient per a una bona sessió ja sigui d’embarassada o familiar.

En la sessió a domicili (en el cas de recent nascuts) no tenim límit de temps. L’objectiu és que la sessió sigui relaxada, sense mirar el rellotge i si ens hem d’esperar a que el nadó es calmi o mengi no hi ha cap problema. El seu benestar és la nostra prioritat en tot moment. Ja us avisem que la mitjana son 3-4 hores.

I si el nadó no està d’humor?

Per sort, no hem hagut de repetir una sessió, però com que amb el món dels nadons mai es pot tenir el control de la situació, si aquell dia “no hi ha manera” es queda un altre dia sense cap cost addicional.

Què hem de preparar/portar per a la sessió d’embarassada?

De roba, el millor és portar roba que us agradi, i per a l’embarassada pantalons o faldilles de cintura baixa… i la part de dalt, una samarreta, un mocador, un top, un bikini… Penseu que es poden fer 3 canvis de roba es poden fer sense cap problema. Les fotografies de semi-nu també queden molt bé en aquest estat.

Podem utilitzar algun objecte del nadó (peluix, peücs) que després podem tornar a fer servir quan hagi nascut. També si teniu alguna ecografia, pintures per dibuixar sobre la panxa… en definitiva, el que vulgueu.

Sessió a estudi o a domicili?

La sessió a domicili la fem només a les sessions de nadó, ja que així podem tenir a l’abast tot allò que el nadó pugui necessitar, i a la vegada no us heu de desplaçar en aquests primers dies que sabem que s’agraeix. D’aquesta manera creiem que afavorim a que la sessió es desenvolupi més còmodament.

A partir dels 6-7 mesos de vida ja plantegem les sessions a l’estudi on ja es pot fer una bona sessió fotogènica.

La sessió d’embarassada la fem a l’estudi o a l’exterior. Us proposem que mireu el nostre blog i ens digueu quin tipus de sessió voleu fer.

Pot venir un amic/familiar a la sessió?

Sí, ens aviseu abans i no hi ha cap problema.

Quantes fotografies us entreguem?

No hi ha límit de fotografies lliurades però ens comprometem a lliurar un mínim de 40 fotografies. Normalment, les entregues acostumen a ser força superiors. Sempre us facilitem totes les fotografies en alta resolució i sense cap tipus de marca d’aigua.

Teniu més dubtes?

Envia’ns un correu a info@petitsretrats.com i estarem encantats de resoldre’ls.