Cine amb nadons

Volem anar al cinema amb bebès!

Abans de donar a llum tothom m’encoratjava a fer les coses que després no podria disfrutar amb tantallibertat… i una d’elles era el cinema. Des de que ja som tres he tingut l’oportunitat d’anar-hi tres vegades. Dues d’elles amb la meva nena i una d’escapada! I vist el resultat de les meves dues experiències acompanyada reivindico que anar al cinema amb bebès és possible! Durant els primers mesos les llargues dormides afavoreixen una sessió tranquil·la i quan els minis ja són més grans amb una mica d’espai on es puguin revolcar també resultaria una gran opció.

El que no entenc és perquèels cinemes no hi aposten de forma més decidida… La primera vegada, la Tanit tenia un parell demesos i la sensació de seure a la butaca amb el cotxet al costat va ser molt gratificant. Cinemes Maldà va ferdurant l’hivern un mini-cicle amb pel·lícules d’estrena però la cosa no els va funcionar gaire, la vegada que hi vaig anar jo érem vuit parelles, i des d’aleshores no hi han tornat.

Poc abans dels Oscar, l’associació Mamaguinarda va muntar una sessió als Icària Yelmo amb un èxit aclaparador (érem un munt!) però l’experiència no s’ha tornat a repetir…

Sé que quan els peques creixen una mica ja hi ha propostes amb cinema en sessions matinals (tipus Verdi Kids) però, per què esperar?

Ara que torna el bon temps reivindico que algú s’aventuri a deixar-nos ser cinèfils i cinèfiles amb els nostres bebès. Penso en el cinema a la fresca de Montjuïc i em sap greu no poder disfrutar d’un aconteixement similar ara que hem ampliatla família.

A Facebook hi ha un grup que aglutina un munt de mares i pares de Barcelona amb ganes de cinema i des d’ones podria fer promoció. Ningú s’anima a muntar una experiència cinèfila a Barcelona?

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sortides i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.