Preparatius

Una vegada ja heu concertat una sessió amb nosaltres cal que llegiu les següents indicacions.

Sessió Embarassada

Primer de tot us recomanem que mireu webs de fotografies i el nostre blog per anar agafant idees que us puguin agradar (ecografia, robeta, objectes, pintura…). Tot això ho heu de portar vosaltres i marcarà molt el tipus de sessió que farem. No patiu, que nosaltres també portem un munt d’idees de casa!

La pissareta si que és nostra i si la voleu només ens la heu de demanar.

SampleEmbarassada

Sessió Recent Nascut

La sessió de Nadó es fa a domicili i es recomana fer abans del 10-15 dies de vida del nadó.

Aquesta sessió es fa sense límit de temps, la durada la marca el recent nascut. Però si que us avisem que sol durar entre 3 i 4 hores. El millor és que us deixeu un matí o tarda lliure.

Us aconsellem que busqueu alguna manta amb textura qua us agradi, ha de ser una manta gran per poder fer el fons (no una manteta de nadó). Si no en teniu o no en podeu aconseguir cap no us preocupeu, nosaltres també en portarem.

SampleNado

En aquesta sessió us demanem algunes coses:

– El menjador o habitació on es faci la sessió de fotos ha d’estar molt calenta de manera que el nadó pugui estar sense roba tranquilament.

– La segona cosa que us demanem és que mantingueu el nadó despert una o dues hores abans de la hora en que s’ha quedat per a la sessió. Si li podeu donar de menjar just abans de la nostra arribada, també ajudarà a que la sessió rutlli.

Tot i aquestes premisses, els recent nascuts són imprevisibles. Ara bé, us assegurem que passareu una bona estona!